Contact

VMBO On Stage | Doe Dag

Op jonge leeftijd word je als scholier gevraagd om keuzes voor later te maken, bijvoorbeeld een studie keuze.📚 Daarom is het belangrijk om te ontdekken wat het aanbod is en waar je passie ligt. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de juiste keuze maken, daarom hebben wij ons aangemeld voor het beroepenfeest van Zuidwest Friesland On Stage.
In samenwerking met Zuidwest Friesland On stage is er voor de vmbo leerlingen van het Nordwin College Sneek, Marne College Bolsward, Bogerman Sneek en Koudum, het RSG Magister Alvinus Sneek, Praktijkonderwijs de Diken en ISK te Sneek een beroepenfeest georganiseerd. VMBO On Stage is letterlijk een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Het is de bedoeling dat ze met elkaar in gesprek gaan over het beroep, daarnaast krijgen de leerlingen die geïnteresseerd zijn in de sector Transport en Logistiek de kans op tijdens de Doe Dag een bezoek te brengen aan ons bedrijf.

 

Op dinsdag 1 november stonden wij vanuit Melkweg|Fritom & Bidon|Fritom op het beroepenfeest van Zuidwest Friesland On Stage in de Sneker sporthal. Zuidwest Friesland On Stage is voor de VMBO leerlingen van: 👇
Aeres (VMBO) locatie Sneek, Marne College locatie Bolsward, Bogerman locaties Sneek en Koudum en RSG Magister Alvinus te Sneek, Praktijkonderwijs de Diken te Sneek, ISK te Sneek.

Wij mochten op de Doe Dag 11 leerlingen ontvangen in Bolsward. Zij kregen een voorproefje van 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 en 𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝘁𝗶𝗲𝗸. 🚚
Maar ook wat het leven kan zijn als een 𝗖𝗵𝗮𝘂𝗳𝗳𝗲𝘂𝗿, 𝘄𝗮𝗴𝗲𝗻𝗽𝗮𝗿𝗸𝗯𝗲𝗵𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿 of 𝗽𝗹𝗮𝗻𝗻𝗲𝗿!

We begonnen de dag met een algemene presentatie over beide bedrijven. Vervolgens hadden we een proeverij, waarbij de leerlingen moesten raden welke producten wij onder andere vervoeren.
Daarnaast konden ze een ritje mee op de vrachtwagen en hadden we nog een leuke Kahoot quiz met enkele opdrachten.

Wij hopen de scholieren een goede indruk te hebben gegeven van een aantal beroepen in onze sector. 👏

Heb je vragen over Melkweg|Fritom?

 

Neem contact op met Nynke Galama

+31 (0)515 570068
hr@melkwegfritom.nl