Contact

Sinterklaasfeest 2022

Op zaterdag 3 december hebben wij samen met collega’s en hun (klein-) dochters en zonen de beste sint en zijn pieten mogen ontvangen.Het eerste sinterklaasfeest dat is georganiseerd binnen Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom. Met een deelname van 26 kinderen kon het grote feest doorgaan!

Helaas kreeg Sinterklaas pech met zijn auto onderweg. Gelukkig was daar de vrachtwagen van Bidon|Fritom met Jelle Breeuwsma om ze op te halen! Sint en zijn pieten betreden het terrein met de toeters en zwaailichten en alle kindjes waren enthousiast om ze te zien! Bij zijn aankomst gingen we snel naar binnen en maken we nog even een dansje met onze swingende Sinterklaas en pietjes.Na al het dansen kwamen ze er achter dat de pieten de pakjes waren kwijt geraakt.

Toen hadden ze hulp nodig van de hulppietjes. Met een speurtocht door het kantoor konden ze toch alle pakjes weer terug vinden!De pieten verzamelde alle pakjes in de zakken. Daarna ging Sinterklaas alles uitdelen, waarbij iedereen naar voren werd gehaald en zijn pakje in ontvangst mocht nemen.

Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagd feest!

Heb je vragen over Melkweg|Fritom?