Contact

Foute kersttruiendag

Ieder jaar in December vieren we in Nederland de Foute Kersttruiendag 🎅🎄✨ En natuurlijk doen wij hier ook aan mee.
 
Op 11 december was het weer zo ver en hebben de medewerkers hun foute kersttrui weer uit de kast gehaald. Zowel de mensen op kantoor, als thuis hebben zich van hun goede kant laten zien! 👏
Op deze dag kunnen we onze warmte delen door een foute kersttrui aan te doen en p.p. 3 euro te doneren om de wereld ‘better with a sweater’ te maken. Dit is niet het eerste jaar dat dit georganiseerd wordt. Vorig jaar deden er duizenden mensen mee en hopelijk worden dat er dit jaar alleen maar meer. Het initiatief is opgezet door Save the Children om jaarlijks de Foute Kerstruiendag te organiseren, dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze kinderen in nood te helpen. In Syrië, Jordanië, Libanon, Irak, Afghanistan en op de Balkan zijn er zoveel kinderen die de kou niet kunnen ontvluchten. Het dragen van een foute kersttrui en het doneren van drie euro lost dit probleem natuurlijk niet in zijn geheel op. Wel zorgt Save the Children ervoor dat een kind een warme wollen wintertrui krijgt. Bij een donatie van 3 euro kunnen 3 paar kindervoeten in Libanon in warme sokken gestoken worden.
Ook al kunnen wij dit jaar kerst niet uitgebreid vieren, wij mogen in onze handen knijpen met wat wij allemaal wel hebben. Zoals een warm huis en familie.
 
Save the Children heeft hierdoor het initiatief genomen om jaarlijks de Foute Kerstruiendag te organiseren, om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze kinderen in nood te helpen.
 
Ook dit jaar hebben we weeer een actie bedacht om geld in te zamelen om de kinderen in deze arme gebieden warmer de winter door te laten komen! Zo verkochten we banketstaven aan personeelsleden om vervolgens de winst te doneren aan Save the Children. Alle kleine beetjes helpen!
Samen zorgen we ervoor dat elke dag voor de wereld een stukje beter wordt.

Heb je vragen over Melkweg|Fritom?