Contact

Sander

Chauffeur

Intermodaal chauffeur Sander komt op de meest bijzondere plekken in Europa

Sander wil graag iets van de wereld zien. “Het liefst zo ver mogelijk weg,” vertelt hij enthousiast. “Daarnaast wilde ik van kleins af aan al vrachtwagenchauffeur worden. Dat ik nu internationaal vrachtwagenchauffeur ben, is zeker geen toeval.”

Als internationaal chauffeur rijdt Sander door heel Europa en is hij vooral veel in Duitsland, Frankrijk en Engeland. De verste bestemming waar hij ooit is geweest? “De Dolomieten in Italië! Maar mijn favoriete bestemming is Scandinavië. Als ik daar ben, word ik heel blij. Alles gaat daar heel gemoedelijk, de mensen zijn vriendelijk en de natuur is prachtig,” zegt hij blij. Het is ons al gauw duidelijk dat Sander een echte reiziger is.

“Er hangt hier een hele gemoedelijke sfeer. Als er iets is dan regelen ze het altijd voor je!”

Hij is begonnen als charter bij Melkweg|Fritom en sinds een tijdje is hij direct bij het bedrijf in dienst. “Ik had het enorm naar mijn zin bij Melkweg|Fritom. Er hangt hier een hele gemoedelijke sfeer. Als er iets is dan regelen ze het altijd voor je!” Toen Sander de mogelijkheid kreeg om in dienst bij Melkweg|Fritom zelf te gaan, hoefde hij dan ook niet lang na te denken. “Het enige verschil is dat ik nu direct onder contract bij Melkweg|Fritom sta, maar verder wordt er hetzelfde met mij omgegaan. Daaraan zie je ook weer dat het gewoon een heel fijn bedrijf is, dat goed voor hun mensen zorgt.”

Onderweg in Europa komt Sander de nodige collega’s van Melkweg|Fritom tegen. “Dat is heel leuk, we zijn een hechte groep. We zijn allemaal 5 dagen per week op pad door Europa en vinden het gezellig om ‘s avonds samen een drankje te drinken.” Naast de fijne collega’s kan Sander de vrijheid in zijn werk erg waarderen. “Bij Melkweg|Fritom zitten ze niet achter je broek aan. Ze hebben alle vertrouwen in hun chauffeurs en dan komt het wel goed!”

Heb je vragen over Melkweg|Fritom?