Contact

Jesse Kaptein, Allround technisch terreinmedewerker

“De sfeer is leuk en ik heb het idee dat iedereen met plezier naar het werk gaat”.

Jesse Kaptein, 19 jaar, is afgelopen 22 februari gestart als “fulltime allround technisch terreinmedewerker” bij Melkweg|Fritom. In 2018 is Jesse al begonnen bij Melkweg|Fritom als wagenwasser in de weekenden en in de vakanties. Jesse viel positief op door zijn technische inzicht en zijn handigheid. Op het moment dat Jesse in februari (bijna) klaar is met zijn opleiding is de keus door Melkweg snel gemaakt om Jesse fulltime in te zetten voor allerlei diverse werkzaamheden op en rondom het terrein.

“Het leuke aan de baan allround technisch terreinmedewerker is dat je niet van te voren weet wat de dag gaat brengen” vertelt Jesse. Een reparatie hier, een reparatie daar, grasmaaien, lassen, elke dag is anders.
Het grasmaaien is iets dat zomers elke week wel moet gebeuren en er is altijd wel iets te repareren. Een van de belangrijkste taken in mijn werk is het zorgen dat alle containers en trekkers in goede staat zijn.

Ook zijn er altijd wel “tussendoor” klussen zoals het inbouwen van de GPS trackers of een ritje met de bestelauto om een collega op te halen die een vrachtwagen naar de garage heeft gebracht.”

Wat voor Jesse de meest bijzondere ervaring is geweest tijdens zijn tijd bij Melkweg|Fritom?  “Het volgen van de lascursus in Groningen.” De opgedane laskennis kan Jesse gelijk in praktijk brengen bij bijvoorbeeld het repareren van de frames van de containers.

Het leuke aan de baan allround technisch terreinmedewerker is dat je niet van te voren weet wat de dag gaat brengen.

Na de zomer begint Jesse aan zijn nieuwe opleiding HBO Werktuigbouwkunde op de Hanze hogeschool Groningen. Helemaal afscheid nemen van Melkweg|Fritom doet Jesse niet, hij zal in de weekenden en de vakanties nog werkzaam zijn op het terrein.

Jesse raadt mensen aan om bij Melkweg|Fritom te solliciteren , “de sfeer is leuk en ik heb het idee dat iedereen met plezier naar het werk gaat”.

     

Heb je vragen over Melkweg|Fritom?