Contact

Ype

Charter

Charter Ype kan zijn hart ophalen in Rotterdam

Als we Ype spreken, rijdt hij net de haven van Rotterdam binnen. “Ik ga een vracht die ik in Farmsum heb opgehaald naar een schip in Rotterdam brengen. Het schip brengt dit naar Engeland toe waar een andere auto van Melkweg|Fritom de vracht verder gaat vervoeren. Mooie logistiek zo hè!” zegt Ype enthousiast.

Als charter bij Melkweg|Fritom bevindt Ype zich veel in de haven van Rotterdam. “Dat is een bewuste keuze. Ik hou van de stad en vind het leuk veel op dezelfde plek te zijn zodat ik klanten echt goed leer kennen. Bij Melkweg|Fritom is er voor ieder wat wils. Ik heb aangegeven dat ik veel in Rotterdam wil rijden en dat gaan ze dan regelen. Het is een super relaxt bedrijf.”

“Bij Melkweg|Fritom is er voor ieder wat wils.”

Ype is niet altijd chauffeur geweest bij Fritom. Eerder werkte hij meer dan 10 jaar bij Veenstra|Fritom, een andere onderneming van de Fritom Group. “Ik ben bij Veenstra|Fritom ook begonnen als chauffeur. Maar na een tijdje wilde ik iets anders proberen en kon ik op de planningsafdeling aan de slag. Toen ik toch weer terug wilde op de auto, was daar alle ruimte voor. Bij alle Fritom bedrijven merk je gewoon dat er veel flexibiliteit is en dat er echt naar jou wordt geluisterd.”

Doordat Ype jarenlang ritplanningen voor chauffeurs heeft gemaakt, weet hij goed hoe alles in elkaar zit. “Ik weet precies wat wel en niet kan qua planning. Ook als dingen anders lopen kan ik het zelf goed oplossen. Hartstikke handig die planningservaring!”

Heb je vragen over Melkweg|Fritom?

Neem contact op met Henk Wiersma

+31 515 570005
henk.wiersma@melkwegfritom.nl

Terugbelafspraak plannen voor:

Vacature: Charter Ype kan zijn hart ophalen in Rotterdam